cat-right

Grote keuken

Grote keuken? Niet veel huishoudens hebben de ruimte om een joekel van een keuken te plaatsen. Bij de koop van een nieuwe woning, besluit men vaak om de keuken open te breken waardoor er meer ruimte ontstaat voor de nieuwe keuken, hierdoor lijkt ook de woonkamer een stuk groter.

Ontvang cadeau keukenbrochures thuis

of

bekijk goedkoopste keukens >>>

Sommige huishoudens kiezen dan om de nadruk te leggen op de woonkamer – om die groter te laten lijken. Andere huishoudens kiezen dan om de keuken groter te laten lijken.

Grote keuken

Een groot formaat keuken kopen? Dit lijkt makkelijk, omdat u toch ruimte zat hebt. Echter is dit niet zo, de ruimte is moeilijk in te vullen en de keuken moet praktisch grote keukeningericht zijn.

Zo veel mogelijkheden en keuzes? De werkdriehoek kan niet te groot zijn. Verder zijn de mogelijkheden voor een grote luxe keuken eindeloos.

Hij moet qua design perfect zijn. Deze perfectie is te bereiken bij elke keukenwinkel. Het enige waar het mis kan gaan is het design.

Laat daarom uw keuken altijd ontwerpen door ontwerp professionals voor een optimaal resultaat.

Afmetingen

Wat zijn de minimale afmetingen om een keuken groot te noemen?

Ongeveer 4 bij 4 meter is groot. Ergens in deze maatvoering zijn vele verschillende ontwerpen te maken.

Met deze maatvoering kan een eiland geplaatst worden – of een half eiland. Dit kan een kookeiland of een spoeleiland zijn.

Tevens is het mogelijk om een enorme kastenwand te plaatsen. De keuken word ook regelmatig gebruikt als plek om in te leven. Buiten dat het eten er word gekookt, is er ook vaak een eettafel te vinden waar regelmatig gebruikt van word gemaakt.

Keukenapparatuur

grote keukenHet maakt niet uit welk merk keukenapparatuur u plaatst in uw nieuwe keuken. Dit kunnen dure merken zijn, maar ook goedkope merken.

Wel zijn er apparaten die een keuken nog luxer maken, bijvoorbeeld een Quooker. De keukenapparatuur is te verkrijgen in de formaten.

Alles wat buiten een keuken is geplaatst, kan daarvan afwijken. Zo kan het zijn dat de koelkast naast een keukenblok staat.

Zorg ervoor dat keukenapparatuur zo handig mogelijk in de buurt staat en dat ze niet te veel ruimte op het aanrecht in beslag nemen.

Grote keuken kosten

Een ruime ontwerp kost doorgaans behoorlijk veel geld. Om een idee te krijgen wat de kosten zijn, hebben wij een pagina aangemaakt. Bekijk alles over kosten grote keuken. Indien u niet veel geld te besteden hebt aan een nieuwe keuken, is een showroomkeuken interessant.

Deze gaan voor flinke kortingen weg. Showroom keukens zijn over het algemeen goed. In sommige gevallen wil het wel eens voorkomen dat er een krasje of een deukje op zit.

Enorme keuken ontwerpen?

  • Goed voorbereid de showroom in;
  • Binnen 10 minuten uw keuken in 3D;
  • Geen technische kennis vereist;
  • Downloads en installaties niet nodig.

Helemaal zelf uw eigen keuken ontwerpen? Niet alleen voor de computer maar nu ook te gebruiken voor op uw tablet als deze gebruik maakt van Flashplayer.

Begin met het ontwerpen van uw 3D keuken >>>